Betaalmethoden

Het doel van deze website is om gokkasten aan te bieden waarop je ‘gratis’ kunt spelen. Op deze manier kun je de werkelijke gokkasten ‘testen’ op alle mogelijke manieren en zo eventuele strategieen uitproberen. De gratis-modus van de gokkasten worden vaak aangetoond als ‘FUN’-mode. De meeste gokkasten hebben ook een ‘REAL’-mode waarbij je voor echt geld kunt spelen. Deze pagina legt uit hoe je voor echt geld kunt spelen.

Credits kopen per telefoon

Bij de Simbat gokkasten heb je de mogelijkheid om credits te kopen via uw telefoon. Dit kan zowel met uw mobiele als uw vaste huistelefoon. Klik bij de gokkast op de knop ‘PLAY FOR REAL’. Er verschijnt een venster met de verschillende betaalopties. Standaard staan de betaalnummers aangegeven die u kunt bellen om credits te kopen. De betaalnummers verschillen per land, dus let goed op vlag die geselecteerd is. U heeft ook de optie om te kiezen tussen een vast aantal credits kopen door een ‘per call’ nummer te bellen of een variabel aantal minuten dat afhankelijk is van de duur van uw gesprek (per minute). Maak voor uzelf de keuze naar wens. Bij het bellen van de betaalnummers wordt gevraagd naar een ‘access code’. Deze staat op het scherm aangegeven. Voer deze in en uw credits worden meteen bijgeschreven.

Let op:

Gesprekken met nummerweergave uit worden geweigerd!

iDEAL

iDEAL is inmiddels al ruim populair onder de consument. Met deze betaalmethode kunt u snel en veilig betalen via de vertrouwde internet bankieromgeving van uw eigen bank. Registratie is niet nodig. U maakt simpelweg gebruik van de methode die door uw bank wordt geleverd. Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij uw bank? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Op het moment van schrijven ondersteunen de volgende banken iDEAL:

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING
  • Knab
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers

Paysafecard

Wil je niet gebruik maken van uw telefoon of bank? Dan is de Paysafecard de juiste oplossing voor u! Het is de Europese marktleider op het gebied van online prepaid betaalmiddelen. Het grote voordeel van prepaid is dat je veilig online kunt betalen zonder het risico dat uw prive telefoonnummer, bankgegevens of creditcard worden onderschept door derden. Het is dus DE oplossing om anoniem te betalen online! Je koopt een Paysafecard met contant geld bij een van de 450.000+ verkooppunten.

Ukcash

Ukash is gebaseerd op hetzelfde principe als de Paysafecard. U betaalt met contant geld een Ukash-code en kunt hiermee online betalen. Ook Ukash is verkrijgbaar bij meer dan 420.000 winkels over de hele wereld, in meer dan 55 landen. Ukash kunt u aanschaffen in winkels, bij tankstations, in kiosken, via geldautomaten en online. Vind een Ukash winkel.

Eventuele storingen

Het is zeer onwaarschijnlijk dat de gokkast niet opnieuw opstart nadat u credits heeft gekocht. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een storing optreedt. Wees niet bang, want alle data worden continu gelogt. Bedrijven zoals Simbat Entertainment en Fruitkings zorgen ervoor dat de credits binnen max. 15 minuten weer worden bijgeschreven. Of op zijn minst gelinkt naar uw telefoon (nummerweergave moet aan staan).

Vermoedt u dat er toch iets fout is gegaan? Neemt u dan contact op met ons klantenservice. Zij staan 24/7 voor u klaar!

© 2019 Gratis Gokkasten.net