Gokkast Club Mystery


Spelregels Club Mystery

De gokkast Club Mystery heeft in het basisspel 3 rollen en ook in het topspel heeft hij 3 rollen.

Het Basisspel

Zoals elke gokkast wint u in het basisspel wanneer u 2 of 3 dezelfde symbolen op een winlijn heeft. Het interessant bij Club Mystery is dat het met jokers speelt. U spaart jokers wanneer deze verschijnt op een rol. Onder elke rol staan het aantal gespaarde jokers afgebeeld. Nadat u in totaal 6 jokers op een rol heeft gespaard, wordt het Joker Feature geactiveerd. Er zal een muziekfragment worden afgespeeld. Tijdens dit fragment kunt u de joker op een rol activeren. Dit doet u door op de desbetreffende rol op de ‘HOLD’ knop te drukken. Wanneer u niet op een knop drukt, zal de gokkast automatisch een rol voor u selecteren.

Bij activering van de joker zal de joker symbool als Wild dienen. Hij maakt dan elke winlijn voor u af. U maakt op deze manier NOG meer kans op winst!

Bij een winnende combinatie wordt het gokspel geactiveerd. U heeft hierbij 3 keuzes:

  1. Druk op ‘TAKE WIN’ om de punten te nemen
  2. Druk op ‘GAMBLE’ om te gokken (verdubbel of verlies)
  3. Druk op ‘SAVE’ om de punten mee te nemen naar het Clubspel

Topspel (of Clubspel)

In dit topspel kunt u kiezen voor een inzet van 5 of 20. Alle winlijnen zijn hier kris-kras en hoeven dus niet op 1 winlijn te staan.

Bij inzet 20 speelt de joker een speciale rol. Hij is hier Wild en maakt dan elke winlijn af. Hierdoor worden uw winkansen enorm verhoogd. Kan een joker een winlijn niet afmaken, dan geeft hij een Mystery waarde van 10 tot 200 punten.

Om de punten weer terug te halen naar het basis spel drukt u op de ‘TAKE WIN’ knop.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19