Diamond Runner


Spelregels Diamond Runner

Standaard start de gokkast Diamond Runner in het basisspel dat uit 3 rollen bestaat. Het heeft ook een topspel dat uit 3 rollen bestaat.

Het Basisspel

Zoals gewoonlijk bestaat het basisspel uit 1 winlijn. Wanneer een winnende combinatie verschijnt, wordt het gokspel geactiveerd.

Bij deze gokkast heeft u meerdere mogelijkheden om te gokken. De mogelijkheden worden om de beurt opgelicht aan de onderkant van het spel. Er staat bij elke mogelijkheid aangegeven welke winst er te behalen valt. Druk op de betreffende knop die opgelicht wordt als u daarop wilt gokken.

Wanneer u goed gokt, dan wordt de winsten bij elkaar opgeteld en wordt het spel opnieuw geactiveerd. Bij verlies keert u terug naar het basisspel. Uiteraard kunt u altijd op ‘TAKE WIN’ drukken om de winsten te nemen.

Bij credits van 4 of meer heeft u ook de mogelijkheid om de punten te verplaatsen naar de credit meter (‘WIN TO CREDITS’ knop) of te verplaatsen naar de winbank (‘WIN TO WINBANK’ knop). Dit is de manier om het topspel te kunnen spelen.

Het Topspel

In het topspel speelt u met een inzet van 5 credits op 5 winlijnen. De eerste 4 credits worden automatisch van de winbank afgeschreven. De andere 1 credit komt van de creditmeter.

Op sommige symbolen in het topspel zit er een sub-symbool. Deze bestaat uit of een kruis of een vraagteken:

Bij een kruis op winlijn 1 worden alle symbolen van winlijn 1 op de kraskaart geactiveerd. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om op de kraskaart een kruis te plaatsen.

De winst van het kras-kaartspel worden bepaald door het aantal kruizen op de geactiveerde symbolen. Zie de matrix erboven die de winsten aangeeft. Na het plaatsen van een kruis, kunt u alle kruizen nogmaals verplaatsen met behulp van de ‘MOVE SELECTION’ knop. Druk op ‘START’ om verder te spelen.

Bij een vraagteken kunt u de winst verhogen in de winst-matrix.

De regels op de winst-kaart worden 1-voor-1 opgelicht. Druk op ‘STOP’ om de betreffende regel te selecteren. Deze winst wordt dan 1 stap verhoogd.

Pak de punten van het kras-spel door op ‘TAKE GAME’ te drukken.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19