European Roulette

Dit spel is een Europese versie van het spel Roulette. Dit schitterende spel combineert een elegant ontwerp met gebruiksvriendelijke bediening en de mogelijkheid om gecompliceerde inzetten te plaatsen, de zogenoemde ‘Announced bets’ oftewel de Series en het burenspel.

Spelregels

Bij het Roulettespel is het de kunst om te voorspellen waar het balletje zal vallen en door corresponderende inzetten te plaatsen op de vele verschillende velden op de tafel. Door het juiste nummer te voorspellen, verdien je een uitbetaling op je inzet. Er zijn vele varianten op het Roulettespel. De hier aangeboden versie – Europese Roulette -, heeft een aanvullende tafellayout die het mogelijk maakt om meer gecompliceerde inzetten ineens te plaatsen, de zogenaamde “Announced bets”, “Series” en het “Burenspel”.

Inzetten
Inzetten zijn aan tafelmaxima gebonden. Je vindt de maximale inzet per soort inzet door met je muis over het bordje met de titel ‘Roulette’ op de roulette-tafel te bewegen.

Je eerste inzet plaats je door één van de beschikbare chips op de rand van de tafel te selecteren en deze (met een muisklik) te plaatsen op een nummer, kleur, of een groep van nummers op de Roulettetafel (inzetmogelijkheden worden hieronder nader beschreven). Wanneer je klaar bent met inzetten klik je op de Spin knop op de tafelrand om de spelronde te starten en de Roulettecilinder te laten draaien. Later, wanneer de ronde is afgelopen, kun je je inzet herhalen door op de Rebet knop te klikken of je klikt op de Clear knop om de tafel leeg te maken en opnieuw in te zetten. De Rebet knop is alleen beschikbaar wanneer er voldoende saldo aanwezig is. Normaal gesproken kun je net zoveel inzetten plaatsen als je wilt, totdat het tafelmaximum is bereikt.

Er zijn verschillende inzetmogelijkheden in het Roulettespel met de daarbij behorende uitbetalingen:

Inzetmogelijkheden

1-18 of 19-36

Een fiche wordt geplaatst op het 1-18 of het 19-36 veld. Deze inzet omvat het totaal van de betreffende 18 nummers. De uitbetaling is 1:1. Wanneer de 0 valt gaat de inzet verloren. Max. inzet 10,00 Euro.

Even of Oneven
Een fiche wordt geplaatst op het even of het oneven veld. Deze inzet omvat het totaal van 18 even of oneven nummers op de tafel. De uitbetaling is 1:1. Wanneer de 0 valt gaat de inzet verloren. Max. inzet 10,00 Euro.

Rood of Zwart
Een fiche wordt geplaatst op het rode of het zwarte veld. Deze inzet omvat het totaal van 18 rode of zwarte nummers op de tafel. De uitbetaling is 1:1. Wanneer de 0 valt gaat de inzet verloren. Max. inzet 10,00 Euro.

Dozijnen
Een fiche wordt geplaatst op 1e 12, 2e 12, of 3e 12; (eerste, tweede of derde dozijn). Deze inzet betreft de corresponderende 12 nummers. De uitbetaling is 2:1. Wanneer de 0 valt gaat de inzet verloren. Max. inzet 5,00 Euro.

Kolommen
Een fiche wordt geplaatst op een veld gemarkeerd als 2 to 1 helemaal onderaan de tafel. Deze inzet omvat alle 12 nummers in de corresponderende kolom. De uitbetaling is 2:1. Wanneer de 0 valt gaat de inzet verloren. Max. inzet 5,00 Euro.

Zestal
Een fiche wordt geplaatst op de rechter grenslijn die de nummers 1-36 omlijnt en waar deze samenkomt met de lijn die die twee rijen van drie nummers van elkaar scheidt. Deze inzet omvat beide rijen van 3 nummers, in totaal dus 6 nummers. De uitbetaling is 5:1. Max. inzet 3,00 Euro.

Viertal
Een fiche wordt geplaatst op de kruising van 4 nummers. De inzet omvat alle 4 de nummers. De uitbetaling is 8:1. Max. inzet 2,00 Euro.

Drietal
Een fiche wordt op de rechter grenslijn die de nummers 1-36 omlijnt en aan een enkel nummer grenst geplaatst of bovenin waar de 0 samenkomt met de 1 en de 2 of daar waar de 0 samenkomt met de 2 en de 3. Deze inzet omvat 3 nummers. De uitbetaling is 11:1. Max. inzet 1,50 Euro.

Split
Een fiche wordt geplaatst op de scheidslijn van twee nummers. Deze inzet omvat de 2 betreffende nummers. De uitbetaling is 17:1. max. inzet 1,00 Euro.

Straight
Een fiche wordt op een enkel nummer geplaatst, 0-36. Deze inzet betreft enkel het betreffende nummer. De uitbetaling is 35:1. Max. inzet 0,50 Euro.

De Series
Je kunt ook een “Series” spelen op de extra ovaal op de tafellayout, wanneer je verwacht dat het balletje op een bepaald deel van de cylinder terecht zal komen. Op de ovaal zijn de nummers in dezelfde volgorde weergevan als in de roulette-cylinder. De uitbetaalverhoudingen hier zijn in dezelfde als vorenstaand omschreven.

0/2/3 Series
Dit is een grote serie waar je 9 identieke fiches inzet om 7 eerdergenoemde inzetten te combineren, waarbij je speelt op de volgende combinaties: 0/2/3, 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/29 and 32/35 (een dubbele inzet wordt geplaatst op 0/2/3 en 25/29). Max. inzet 6,30 Euro.

0-Spiel
Het 0-Spiel wordt gespeeld door 4 identieke inzetten te plaatsen op de volgende nummercombinaties: 0/3, 12/15, 26 en 32/35. Max. inzet 6,30 Euro.

5/8 Series
Dit is een kleine serie waarbij 6 identiek inzeten worden geplaatst op 6 eerdergenoemde inzetcombinaties. Een inzet wordt geplaatst op de voglende nummercombinaties: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 en 33/36. Max. inzet 6,00 Euro.

Orphelins
Je speelt orphelins met 5 fiches voor de volgende nummercombinaties: 1, 6/9, 14/17, 17/20 and 31/34. Max. inzet 2,50 Euro.

Het burenspel
Buren-inzetten omvatten nummers die naast elkaar liggen op de roulette-cylinder. In Europese roulette is het aantal nummers waarop ingezet wordt altijd 5 en gelijk aan het gekozen nummer en de aan weerszijden gelegen vier nummers (twee aan elke zijde). Bijvoorbeeld, wanneer je kiest voor 1 buren, dan speel je in feite op: 16, 33, 1, 20 en 14. Wanneer je een inzet plaatst op een nummer plus buren en 1 van de nummers wint, dan wordt 1/5 van je inzet (in feite gewoon 1 van je 5 inzetten) op het winnende nummer geplaatst. Een uitbetaling wordt dan ook gewoon 35:1. Max. inzet 2,50 Euro.

Het spelen van het spel
Nadat alle inzetten zijn geplaatst en de Spin (of Rebet) knop is ingedrukt, start de cylinder te draaien in de ene richting en het balletje in de tegenovergestelde richting. Nadat de cylinder is begonnen te draaien kan er niet meer ingezet worden. Wanneer een bal stil is komen te liggen, wordt het corresponderende nummer op de tafel aangewezen door een zogenaamde “dolly”. Het winnende nummer, de winnende kleur en of het een even of oneven nummer betreft wordt door de dealer uitgesproken. Het winnende nummer wordt bovendien zichtbaar gemaakt op het display rechts boven de speeltafel. Het display heeft drie verschillende lijnen waarop de rode en de zwarte nummers zichtbaar zijn, de nul heeft een eigen (middelste) lijn.

Verloren inzetten bewegen richting de roulette-cilinder naar de dealer. Daarna worden de winnende inzetten uitbetaald en gewonnen bedragen worden bij de betreffende inzetten geplaatst.

Nadat alle inzetten uitbetaald zijn wordt de mogelijkheid geboden om de vorige inzet te herhalen of om de tafel te schonen en een nieuwe inzet te plaatsen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19