Gold Rush


Spelregels Gold Rush

De gokkast Gold Rush heeft in het basisspel 4 rollen en geen in het topspel.

Het topspel van deze gokkast bestaat uit de volgende combinatie van extra spellen: het gamble spel, het superfruit spel, de lucky 7 bonus, het superstap spel, het treasure spel. Voldoende actie dus!

Het Basisspel

Standaard wordt de gokkast gestart in het basisspel. Deze bestaat uit 4 rollen en 1 winlijn. De autohold functie zal bestaande combinaties automatisch vastzetten. U kunt ervoor kiezen deze vrij te geven met de ‘Reset’-knop. Uiteraard kunt u ook zelf rollen naar wens vastzetten.

Bij een winnende combinatie wordt het Gamble spel geactiveerd.

Stap 4 en 6 op de ladder:

Bij een puntenaantal van 4 wordt het Superfruit spel geactiveerd. De symbolen van het Superfruit spel worden opgelicht. Vervolgens mag u een kruis stoppen, die heel snel springt in het overzicht spel. Wanneer u een kruis stopt op de plek van een symbool wat opgelicht is, dan betekent dit dat u een x aantal punten tot uw beschikking heeft om te incasseren. Hoe meer kruizen op de goede plaats des te meer punten u heeft om te incasseren. Stap 6 op de ladder verhoogt de staffel ‘super gold score’ iedere keer als u stap 4 heeft gerealiseerd. U heeft de mogelijkheid 2x een kruis te stoppen wanneer dit nodig is.

U verliest de gespaarde punten in het superfruit spel wanneer u de mogelijkheid krijgt tot gamble, wanneer u de gamble punten incasseert, of raak gokt met het gamble spel dan verliest u de gespaarde punten. Wanneer u direct mis gokt behoudt u de gespaarde punten. Het is dus zaak dat u op tijd uw gespaarde punten incasseert.

Stap 5:

Met stap 5 op de ladder activeert u het Luck7 spel. Op de rollen 2 en 3 bevinden zich normale 7 en lucky 7 symbolen. Wanneer het lucky 7 bonus spel niet geactiveerd is, bent u de mogelijkheid de 2 lucky 7 spaar meters te vullen. U ontvangt 4 punten op een actieve meter wanneer u op rol 2 of 3 een normale 7 krijgt. Bij een lucky 7 symbool krijgt u 8 punten.

Bij een actieve lucky 7 bonus spel (het 77 logo zal dan branden) ontvangt u de inhoud van de spaarmeter die op dat moment actief brandt wanneer u op winlijn 2 en 3 alle 3 een Lucky 7 symbool heeft.

Stap 7 en 9:

Bij een puntenaantal van 7 in het basisspel vermeerdert u het Super stap spel met 1 extra stap. Bij een puntenaantal van 9 bent u in de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Neem superstap’. Dit betekent dat u op een willekeurige moment de stappen/nudges die u gespaard heeft (deze zijn opgelicht) kunt activeren/incasseren.

Bekijkt u hierbij zelf welke rollen u 1 of meerdere stappen moet laten zakken om een zo hoog mogelijke wincombinatie te krijgen.

Stap 8 en 11:

Wanneer u een puntenaantal van 8 behaald in het basisspel, dan verhoogt u de Goldtrail status. Deze Goldtrail bonus kan verhoogd worden tot een maximum van 200 punten. Wanneer u het puntenaantal van 11 behaald in het basisspel, dan ontvangt u de punten die op dat moment verlicht zijn in het Goldtrail bonus.

Stap 10:

Bij een puntenaantal van 10 in het basisspel activeert u het Mix and Match spel. het Mix and Match spel biedt u de mogelijkheid veel extra punten te ontvangen. Op rol 4 ontvangt u tot 3x toe een volgend symbool. Wanneer u een symbool hoog genoeg vindt, kunt u deze winlijn laten tonen door op Match te klikken. Wanneer u het volgende symbool wilt zien, omdat u denkt dat er mogelijk nog wel een hogere getoond gaat worden, dan klikt u op MIX. Een winlijn kan bestaan uit het tonen van 3 symbolen of 4 symbolen op een winlijn. In het Mix and Match credits overzicht ziet u de punten die u mogelijk kunt winnen als u bij het symbool dat actief is op winlijn 4 voor Match kiest.

Stap 12:

Wanneer u het puntenaantal van 10 behaalt in het basisspel, dan wint u de Jackpot. Dit staat gelijk aan 200 punten.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19