Hot Timer

Ook Hot Timer is een gokkast uit de bekende reeks Timer-fruitautomaten.

Spelregels

Basisspel

Het basisspel van Hottimer speel je met een inzet van 1 credit per draai. Je speelt dan met 1 actieve winlijn en de prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld rechts naast de rollen. Het symbool van de ster geeft je kriskras een prij tot 20 punten extra. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde. Via de RESET-knop kun je het vastzetten ongedaan maken.

Clubspel

Het Clubspel van Hottimer speel je met inzet van 5 of 10 credits per speelronde en dit speel je op de bovenste drie rollen. Er zijn in totaal 5 actieve winlijnen en natuurlijk zijn de prijzen die je dan wint hoger. Alle winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen staan afgebeeld rechts naast de bovenste rollen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19