Oldtimer

De Oldtimer bestaat uit 2 verschillende delen, het Basisspel en het Bovenspel.

Spelregels

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de COLLECT-toets of verplaatsen naar 1 van de 4 meters met de SAVE-toets. Twee punten (bes op rol1) worden automatisch gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kris kras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de RESET-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 4 meters hebt, dan kun je het Bovenspel spelen. Hiervoor wordt ook 1 credit van je creditmeter gehaald.

Deze credit wordt dan toegevoegd aan de meter met het laagste puntenaantal.

Voor het Bovenspel worden altijd 5 credits van de meters gehaald, waarvan 2 stuks van de meter(s) met het hoogste puntentotaal. Gewonnen credits in het Bovenspel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Bovenmeters waarop 200 credits of meer staan, worden automatisch geleegd naar de creditmeter. Heb je minder dan 4 credits op de meters staan dan kun je credits van je creditmeter verhuizen naar de bovenmeters. Met de Choose Game-toets kun je echter ook weer kiezen voor het Basisspel.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19