Random Runner

Meest bekende gokkast die ooit op de markt gebracht werd. Deze gokkast staat bekend om zijn wispelturig uitbetaalgedrag,een echte ‘piekmachine’. Speelautomaat met zowel een basisspel als een bovenspel. De grote klappers maak je in het bovenspel met 5 actieve winlijnen waardoor in een enkele draai hoge uitbetalingen mogelijk zijn.

Spelregels

De RandomRunner bestaat uit een Basisspel en een Topspel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je Creditmeter of aan de Winmeter. 200 punten in het Basisspel (3 sterren) gaan overigens direct naar de Creditmeter. Een Bes op rol 1 geeft 2 punten, maar deze worden automatisch gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de ‘Reset’-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten de Winmeter hebt, dan speel je automatisch het Topspel. Hiervoor wordt ook 1 credit van je Creditmeter gehaald.

Voor het Topspel worden dus in totaal altijd 5 credits van de beide meters gehaald. Zowel de Creditmeter alsook de Winmeter kent geen limiet. Heb je geen credits meer op de Creditmeter, maar wel op de Winmeter, dan kun je in porties van 4 de credits verhuizen naar de Creditmeter om zodoende het Topspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de Winmeter naar de Creditmeter, dan vervolg je met het Basisspel.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentythirteen_post_nav() in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php:19 Stack trace: #0 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/topbonus/...') #2 /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/index.php(17): require('/home/topbonus/...') #3 {main} thrown in /home/topbonus/public_html/gratisgokkasten.net/wp-content/themes/kid/single.php on line 19