Uitbetalen

Zo gemakkelijk het is om credits te kopen, is uitbetalen nog gemakkelijker! Er zijn momenten wanneer een speler zijn winsten graag wil uitbetalen. Ook kan het zijn dat het tegoed simpelweg bewaard moet worden voor een later tijdstip. Beide zijn mogelijk.

Minimum tegoed € 10

Wij stellen als eis dat u een minimum tegoed heeft van € 10 als u uw winsten wilt uitbetalen. Dit in verband met de vele administratie waarmee wij te maken krijgen om winsten veilig te kunnen uitbetalen.

Is het veilig om mijn winsten uit te laten betalen?

Consumenten hebben vaak weinig vertrouwen wanneer het gaat om geld op het Internet. Creditcardfraude komt nog steeds regelmatig voor. En mensen zijn dan vaak ook onzeker als het gaat om (uit)betalingen. Echt, niet zoals met creditcards, is het vrijgegeven van uw bankgegevens vrijwel vrij van risico’s. Derden kunnen met uw bankgegevens alleen, geen geld van uw rekening halen. Alleen storten is dan mogelijk.

Uitbetalingen door bedrijven als Simbat Entertainment Systems zijn geheel veilig.

Word ik daadwerkelijk betaald?

Het is tegen het beleid van Simbat om uitbetalingen te weerhouden. Verschillende instanties zoals de Consumentenbond zal rechtzaken aanspannen waar zij geen baat bij hebben. En ook spelers zullen dan langzaam verdwijnen. Spelers zijn prioriteit nummer 1 bij bedrijven als Simbat en Fruitkings. Prijzen worden ALTIJD de eerstvolgende werkdag voor 12:00 uitbetaald.

Speelt u regelmatig op de gokkasten en wilt u uw tegoed bewaren voor een later tijdstip? Maakt u dan een account aan bij Simbat Entertainment Systems. Voor meer informatie druk op de knop ‘SAVE BALANCE’ op een willekeurige gokkast.

Wat wij afkeuren

Credits kopen op kosten van anderen, geld witwassen, etc. Alle acties die de wet overtreden, worden ten alle strengste afgeraden. Wij behouden ons het recht om het tegoed van de accounts van zulke spelers niet uit te betalen.

© 2019 Gratis Gokkasten.net